Valmennukset työyhteisöille

Räätalöidään teidän työyhteisöllenne sopivin valmennus työhyvinvoinnin lisäämiseen ja uupumuksen ennaltaehkäisyyn.

Tutustu täältä

Henkilökohtainen valmennus

Tuen sinua oman hyvinvointisi johtamisessa myös henkilökohtaisesti.

Tutustu täältä

The Happiness Practice™

Kuuden kuukauden mitattava muutosmatka onnellisempaan työelämään

Tutustu täältä

Tarvitsemme sopivan määrän stressiä ollaksemme elinvoimaisia, terveitä ja virkeitä.  Jos stressi pääsee kasautumaan ja pitkittymään, se muuttuu haitalliseksi. Jotta voimme ennaltaehkäistä liiallisen stressin haittoja, uupumusta ja sairastumista, stressinhallinta on syytä ottaa päivittäiseksi arkiseksi rutiiniksi.


Stressinhallinta on päivittäinen ja elämänmittainen harjoitus. Moni meistä tietää, että stressiä pitäisi lievittää, mutta konkreettiset työkalut ja sille varattu aika puuttuu arjesta.

  • Stressinhallintavalmennusten avulla voit tarttua toimeen ja alkaa rakentaa parempaa hyvinvointia niin työssä kuin arjessa.
  • Työyhteisöille rakennettujen stressinhallintavalmennusten avulla tehdään harjoituksia ja oivalluksia yhdessä ja lisätään jaksamista ja hyvinvointia arkeen niin työhön kuin sen ulkopuolelle.
  • Työyhteisössä stressinhallinta voi olla kiva osa arkea ja arvokas panostus yrityksen tärkeimpiin resursseihin - hyvinvoiviin työntekijöihin. 
  • Yksilövalmennuksessa pääset sukeltamaan oman stressisi juurille ja kulkemaan yksilöllistä polkua valmentaja rinnallasi
  • Stressinhallinta voi saada uutta ja innostavaa näkökulmaa stressin mittaamisesta

 

 

Palautteita asiakkailtani

caret-down caret-up caret-left caret-right
Kaija Rihkajärvi, Henkilöstöpäällikkö Suomen Yrittäjät ry

Miia piti viime viikolla henkilöstöllemme mielenkiintoisen esityksen stressistä ja palautumiskeinoista.
Hänen omakohtaiset kokemuksensa olivat esityksen suola.

Voin lämpimästi suositella Miiaa erilaisiin tilaisuuksiin esiintyjäksi ja valmentajaksi!

Mervi Nikander, Elinvoimajohtaja Kemin kaupunki

On ollut hienoa seurata miten ammattilainen saa aikaan positiivista kehitystä vaikeasta tilanteesta huolimatta. Miia on suvereeni eri vuorovaikutusmuotojen käyttäjä. Konsepti jolla toimitaan on hyvä ja lähellä asiakasta. Kiitos Miia!

Kirsi Leskelä-Kelkka, Business Director, Professional Services for Corporate Customers LähiTapiola

Miian kanssa on mahtava tehdä töitä! Muistelen lämmöllä meidän yhteistyöprojektia jossa Miia valmensi meidän henkilöstöä aiheesta "Työskentele fiksummin hybridiarjessa" - se oli yksi onnistuneimpia ja hyväntuulisimpia settejä urallani!

Virpi Saari, Head of People Development at Gofore 🧡 Gofore Oyj

Miia on ollut täydellä sydämellä tukemassa Goforelaisia löytämään uusia näkökulmia ja tekemisen tapoja koko maailman sopeutuessa muuttuneeseen työympäristöön ja "uuteen normaaliin". Miian joustavuus, luotettavuus ja kyky rakentaa asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja tekee yhteistyöstä todella helppoa ja arvokasta. Kiitos Miia!

Heba Sigurdardottir, Doctoral Researcher Tampere University

We were lucky enough to have Miia come and speak with us in English at the Ph.D. Working Group at Tampere University about mental health during post-graduate studies. Her talk was not only helpful and enlightening but also pragmatic, where we went through some relaxing exercises and learned some tips on how to cope with (and recognize!) daily stress. Miia herself also has a very warm and assuring presence so the group dynamic was laid-back, interactive, and enjoyable. I warmly recommend her services to anyone who considered mental health and stress management an important aspect of their work and daily life.

Salli Joutsenoja, Career Coach Tekniikan Akateemiset ry TEK

Miian ote valmennuksissa on erittäin asiantunteva, silti samaan aikaan inhimillinen ja lämmin. Stressin käsittely- ja sietokyky ovat äärimmäisen tärkeitä teemoja, joita Miia lähestyy käytännönläheisin ja konkreettisin neuvoin tieteeseen nojaten. Myös käytännönjärjestelyt sekä asioista sopiminen sujuvat Miian kanssa tehokkaasti ja todella hyvällä fiiliksellä. Lämmin suositus Miian palveluille!

Ahti Laakso, Elinkeinojohtaja Pirkkalan kunta

Miia on poikkeuksellisen positiivinen ilmestys yrityskonsulttien joukossa!! Miia jakaa hyvää, iloista ja tärkeätä sanomaa stressin hallinnasta käytännönläheisillä ja omakohtaisilla esimerkeillä 😊 Suosittelen tutustumaan Miian palveluihin


 

Stressi voimavaraksi verkkovalmennus

Stressi on meille sopivassa määrin tarpeellista. Ei ole tarkoitus tavoitella 100% stressivapaata elämää, vaan oppia löytämään keinoja, joilla toipua virittyneisyydestä tasapainoon vuorokausitasolla.

Tämän verkkokurssin avulla pääset helposti ja nopeasti vahvistamaan toimintakykyäsi ja kääntämään stressin voimavaraksi. Kurssi tarjoaa inspiroivia oivalluksia, sopivasti faktaa ja ennen kaikkea käytännönläheisiä tutkittuja työkaluja arjen stressinhallintaan.

 

Oivalluksia

Omista kuormituksen aiheuttajista

Opi uusia työkaluja

Erilaisia, monipuolisia ja tehokkaita keinoja ja työkaluja stressin lievittämiseen ja palautumisen parantamiseen arjessa

 

Opi johtamaan itseäsi

Opitaan keinoja johtaa omaa hyvinvointia ja ajankäyttöä

 


 

Yhteistyössä