The Happiness Practice™

Kuuden kuukauden mitattava muutosmatka onnellisempaan elämään

Tutustu täältä

Henkilökohtainen valmennus

Tämä on sinulle, joka olet valmis satsaamaan itseesi ja ottamaan vastaan kaikkein parasta.

Tutustu täältä

Valmennukset ryhmille

Tehdään teidän työyhteisöllenne sopivin valmennus onnellisuuden vahvistamiseen ja uupumuksen ennaltaehkäisyyn.

Tutustu täältä

Voimme onnistua työssämme ja samaan aikaan olla elinvoimaisia, terveitä ja virkeitä. Voimme menestyä ammatillisesti ja samaan aikaan nauttia arjesta perheemme, puolisomme ja meille tärkeiden ihmisten kanssa. Voimme olla parhaimmillamme työssä ja samaan aikaan innostua meille tärkeistä asioista ja harrastuksista työpäivän ja -viikon päätteeksi.  Meidän on mahdollista onnistua kestävällä tavalla voimavaroja vaalien ja vahvistaen.

Ohjaan työyhteisöäsi ja sinua onnistumaan tehokkaiden tieteeseen pohjautuvin työkaluin

  • Valmennusten avulla voit tarttua toimeen ja alkaa rakentaa parempaa hyvinvointia niin työssä kuin arjessa.
  • Työyhteisöille rakennettujen valmennusten avulla tehdään harjoituksia ja oivalluksia yhdessä ja lisätään jaksamista ja hyvinvointia arkeen niin työhön kuin sen ulkopuolelle.
  • Työyhteisössä kestävän onnistumisen vahvistaminen voi olla innostava osa arkea ja arvokas panostus yrityksen tärkeimpiin resursseihin - hyvinvoiviin työntekijöihin. 
  • Yksilövalmennuksessa pääset kulkemaan yksilöllistä kestävän onnistumisen polkua valmentaja rinnallasi

 

 

Stressinhallinta voi olla mukava ja innostava osa päivittäistä elämää!

 

Palautteita asiakkailtani

caret-down caret-up caret-left caret-right
Kaija Rihkajärvi, Henkilöstöpäällikkö Suomen Yrittäjät ry

Miia piti viime viikolla henkilöstöllemme mielenkiintoisen esityksen stressistä ja palautumiskeinoista.
Hänen omakohtaiset kokemuksensa olivat esityksen suola.

Voin lämpimästi suositella Miiaa erilaisiin tilaisuuksiin esiintyjäksi ja valmentajaksi!

Mervi Nikander, Elinvoimajohtaja Kemin kaupunki

On ollut hienoa seurata miten ammattilainen saa aikaan positiivista kehitystä vaikeasta tilanteesta huolimatta. Miia on suvereeni eri vuorovaikutusmuotojen käyttäjä. Konsepti jolla toimitaan on hyvä ja lähellä asiakasta. Kiitos Miia!

Kirsi Leskelä-Kelkka, Business Director, Professional Services for Corporate Customers LähiTapiola

Miian kanssa on mahtava tehdä töitä! Muistelen lämmöllä meidän yhteistyöprojektia jossa Miia valmensi meidän henkilöstöä aiheesta "Työskentele fiksummin hybridiarjessa" - se oli yksi onnistuneimpia ja hyväntuulisimpia settejä urallani!

Virpi Saari, Head of People Development at Gofore 🧡 Gofore Oyj

Miia on ollut täydellä sydämellä tukemassa Goforelaisia löytämään uusia näkökulmia ja tekemisen tapoja koko maailman sopeutuessa muuttuneeseen työympäristöön ja "uuteen normaaliin". Miian joustavuus, luotettavuus ja kyky rakentaa asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja tekee yhteistyöstä todella helppoa ja arvokasta. Kiitos Miia!

Heba Sigurdardottir, Doctoral Researcher Tampere University

We were lucky enough to have Miia come and speak with us in English at the Ph.D. Working Group at Tampere University about mental health during post-graduate studies. Her talk was not only helpful and enlightening but also pragmatic, where we went through some relaxing exercises and learned some tips on how to cope with (and recognize!) daily stress. Miia herself also has a very warm and assuring presence so the group dynamic was laid-back, interactive, and enjoyable. I warmly recommend her services to anyone who considered mental health and stress management an important aspect of their work and daily life.

Salli Joutsenoja, Career Coach Tekniikan Akateemiset ry TEK

Miian ote valmennuksissa on erittäin asiantunteva, silti samaan aikaan inhimillinen ja lämmin. Stressin käsittely- ja sietokyky ovat äärimmäisen tärkeitä teemoja, joita Miia lähestyy käytännönläheisin ja konkreettisin neuvoin tieteeseen nojaten. Myös käytännönjärjestelyt sekä asioista sopiminen sujuvat Miian kanssa tehokkaasti ja todella hyvällä fiiliksellä. Lämmin suositus Miian palveluille!

Ahti Laakso, Elinkeinojohtaja Pirkkalan kunta

Miia on poikkeuksellisen positiivinen ilmestys yrityskonsulttien joukossa!! Miia jakaa hyvää, iloista ja tärkeätä sanomaa stressin hallinnasta käytännönläheisillä ja omakohtaisilla esimerkeillä 😊 Suosittelen tutustumaan Miian palveluihin


 


 

Yhteistyössä