Miia Huitti

Valmentajana haluan auttaa sinua onnistumaan kestävällä tavalla! Voit onnistua ja menestyä työssäsi ja olla samaan aikaan elinvoimainen, energinen ja onnellinen. Voit luoda työuraa ja olla silti läsnä niin perheellesi, puolisollesi ja sinulle tärkeille ihmisille. Voit tehdä työtä tehokkaasti ja innolla ja silti innostua ja jaksaa tehdä sinulle merkityksellisiä asioita työn ulkopuolellakin! Voit onnistua ja menestyä ilman, että maksat siitä hintaa terveydelläsi ja hyvinvoinnillasi. 

Autan sinua tieteellisesti todennettujen tehokkaiden työkalujen ja harjoitusten avulla lisäämään onnellisuutta ja tasapainoa elämääsi. Haluan auttaa ennaltaehkäisemään haitallista stressiä sekä uupumusta innostavalla tavalla.

Koulutukseltani olen johtamisen KTM ja HuK ja sertifioitu stressivalmentaja. Olen opiskellut stressilääketiedettä Turun yliopistossa. Syksyllä 2016 julkaistiin ensimmäinen kirjani Stressikupla - Hyvää elämää ilman ahdistusta (Viisas Elämä Oy). Olen ollut kirjailijana myös Paremman työelämän oppaassa (Minea Kustannus Oy, 2022) sekä Tunnelukutaito – Avain yksilön ja yhteiskunnan menestykseen (Minea Kustannus Oy, 2022)

Minulla on taustallani monen vuoden työkokemus asiantuntijatehtävistä sijoitusalalta sekä kehittämis- ja tuotepäällikön tehtävistä rahoitusalalta.  Olen toiminut pankissa myös konttorinjohtajana.

Olen työskennellyt myös henkilöstökonsulttina vastaten rekrytointi- ja valintaprosesseista, esimiesvalmennuksista sekä suorahausta. Työnantajiani ovat olleet mm. Mandatum Yksityispankki, Sampo Pankki ja Mercuri Urval. Lue lisää työkokemuksestani LinkedIn-profiilistani.

Toimintaani ohjaavat arvot:

Rakkaus

Rakkaus on kaiken perusta. Uskon, että rakkaus itseämme, toisiamme ja ympäristöämme kohtaan on avain onnelliseen ja tyydyttävään elämään. Rakkaus ja myötätunto inspiroivat meitä valitsemaan tekoja ja ajatuksia, jotka luovat kestävää onnellisuutta.

Luottamus

Luottamus on rakentavan yhteistyön perusta. Uskon, että luottamus itseemme ja muihin luo vahvan perustan onnelliselle ja menestyksekkäälle elämälle. Haluan tarjota sinulle turvallisen ja avoimen ympäristön, jossa voit kasvaa ja kehittyä.

Vastuullisuus

Vastuullisuus ohjaa toimintaamme jokaisessa askeleessa. Ymmärrämme, että olemme osa laajempaa yhteisöä ja ympäristöä, ja siksi pyrimme vaikuttamaan positiivisesti maailmaan. Vastuullisuus tarkoittaa myös vastuun ottamista omasta hyvinvoinnistasi ja onnellisuudestasi. Olen täällä auttaakseni sinua löytämään oman polkusi kohti hyvää elämää.

Tavoitteenani on auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteesi rakkauden, luottamuksen ja vastuullisuuden avulla. Lähdetään yhteiselle matkalle kohti onnea ja hyvinvointia!

Tavoitat minut

p. 0400 712 810

Sähköposti: miia@miiahuitti.fi

Instagram: @miia.huitti

Skype: miia.huitti

Twitter: @huittimiia

Facebookissa sivut Stressikupla sekä Stressivalmentaja Miia Huitti

 


LASKUTUSTIEDOT:

Verkkolasku:
Nimi: Miia Huitti Oy
Y-tunnus: 2937317-7
Verkkolaskuosoite: 003729373177
Välittäjätunnus: 003721291126

Paperiset:
Miia Huitti Oy
29373177
PL 100
80020 Kollektor Scan

PDF laskut:

invoice-29373177@kollektor.fi

 


Yleiset sopimusehdot

Toimitusehdot ja rekisteriseloste