VALMENNUKSET

Valmennuskokonaisuudet asiantuntijatiimeille ja johtoryhmille erityisesti tietotyössä.

Stressi on meille tarpeellista, mutta liiallisena ja pitkittyneenä se uhkaa hyvinvointiamme ja  vaikuttaa niin työpaikan ihmissuhteisiin, viihtyvyyteen, sairauspoissaoloihin kuin tulokseen.

Stressinhallinta on päivittäinen ja elämänmittainen harjoitus. Työyhteisössä stressinhallinta voi olla osa arkea ja arvokas panostus yrityksen tärkeimpiin resursseihin - hyvinvoiviin työntekijöihin.

Moni meistä tietää, miten stressiä pitäisi lievittää, mutta konkreettiset työkalut ja sille varattu aika puuttuu arjesta. Työyhteisöille rakennettujen stressinhallintavalmennusten avulla tehdään harjoituksia ja oivalluksia yhdessä ja lisätään jaksamista ja hyvinvointia arkeen niin työhön kuin sen ulkopuolelle.

Keynote-puheenvuorot ja luennot

Inspiroivat ja osallistavat luennot työhyvinvointipäivään, kick-offiin tai asiakastilaisuuteen!

Tutustu täältä!

Kesytä stressi -workshop

Innostava ja vaikuttava workshop, jossa opitaan tunnistamaan haitallinen stressi, lievittämään stressiä ja vahvistamaan hyvinvointia konkreettisten työkalujen ja harjoitusten avulla.

Tutustu täältä!

Oman hyvinvoinnin johtamisen valmennuskokonaisuudet

Oman hyvinvoinnin johtamisen taito on elintärkeää työelämässä nyt ja tulevaisuudessa. Näitä taitoja on mahtavaa opetella yhdessä!

Tutustu täältä!

Stressivalmennus työyhteisöille

  • auttaa itsetuntemuksen lisäämisessä
  • auttaa oman hyvinvoinnin sekä itsensä johtamisessa
  • auttaa tunnistamaan liiallisen stressin merkkejä
  • auttaa tekemään hyviä tekoja oman terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi
  • auttaa vähentämään sairauspoissaoloja
  • lisää työyhteisön myötätuntoa
  • lisää työyhteisön tuottavuutta ja onnellisuutta
  • kohentaa työpaikan yhteishenkeä
  • osallistujat tulevat kuulluksi valmennuksen tarpeit suunniteltaessa sekä palautetta kerätessä

Valmennukset sisältävät sähköisen ennakkokyselyn, palautteen keräämisen, palautekyselyn sekä 100% tyytyväisyystakuun. Suosittelemme myös seurantakyselyä 2-3 kk kuluessa valmennuksen päättymisestä.

Valmennukset toteutetaan paikanpäällä, hybriditoteutuksena tai etäyhteydellä, esim. Zoomilla tai Teamsilla.


 

Asiakaspalautteita

caret-down caret-up caret-left caret-right
Kaija Rihkajärvi, Henkilöstöpäällikkö Suomen Yrittäjät ry

Miia piti viime viikolla henkilöstöllemme mielenkiintoisen esityksen stressistä ja palautumiskeinoista.
Hänen omakohtaiset kokemuksensa olivat esityksen suola.

Voin lämpimästi suositella Miiaa erilaisiin tilaisuuksiin esiintyjäksi ja valmentajaksi!

Mervi Nikander, Elinvoimajohtaja Kemin kaupunki

On ollut hienoa seurata miten ammattilainen saa aikaan positiivista kehitystä vaikeasta tilanteesta huolimatta. Miia on suvereeni eri vuorovaikutusmuotojen käyttäjä. Konsepti jolla toimitaan on hyvä ja lähellä asiakasta. Kiitos Miia!

Business Director, Professional Services for Corporate Customers LähiTapiola

Miian kanssa on mahtava tehdä töitä! Muistelen lämmöllä meidän yhteistyöprojektia jossa Miia valmensi meidän henkilöstöä aiheesta "Työskentele fiksummin hybridiarjessa" - se oli yksi onnistuneimpia ja hyväntuulisimpia settejä urallani!

Virpi Saari, Head of People Development at Gofore 🧡 Gofore Oyj

Miia on ollut täydellä sydämellä tukemassa Goforelaisia löytämään uusia näkökulmia ja tekemisen tapoja koko maailman sopeutuessa muuttuneeseen työympäristöön ja "uuteen normaaliin". Miian joustavuus, luotettavuus ja kyky rakentaa asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja tekee yhteistyöstä todella helppoa ja arvokasta. Kiitos Miia!

Heba Sigurdardottir, Doctoral Researcher Tampere University

We were lucky enough to have Miia come and speak with us in English at the Ph.D. Working Group at Tampere University about mental health during post-graduate studies. Her talk was not only helpful and enlightening but also pragmatic, where we went through some relaxing exercises and learned some tips on how to cope with (and recognize!) daily stress. Miia herself also has a very warm and assuring presence so the group dynamic was laid-back, interactive, and enjoyable. I warmly recommend her services to anyone who considered mental health and stress management an important aspect of their work and daily life.

Salli Joutsenoja, Career Coach Tekniikan Akateemiset ry TEK

Miian ote valmennuksissa on erittäin asiantunteva, silti samaan aikaan inhimillinen ja lämmin. Stressin käsittely- ja sietokyky ovat äärimmäisen tärkeitä teemoja, joita Miia lähestyy käytännönläheisin ja konkreettisin neuvoin tieteeseen nojaten. Myös käytännönjärjestelyt sekä asioista sopiminen sujuvat Miian kanssa tehokkaasti ja todella hyvällä fiiliksellä. Lämmin suositus Miian palveluille!

Ahti Laakso, Elinkeinojohtaja Pirkkalan kunta

Miia on poikkeuksellisen positiivinen ilmestys yrityskonsulttien joukossa!! Miia jakaa hyvää, iloista ja tärkeätä sanomaa stressin hallinnasta käytännönläheisillä ja omakohtaisilla esimerkeillä 😊 Suosittelen tutustumaan Miian palveluihin


 

Stressi voimavaraksi verkkovalmennus

Stressi on meille sopivassa määrin tarpeellista. Ei ole tarkoitus tavoitella 100% stressivapaata elämää, vaan oppia löytämään keinoja, joilla toipua virittyneisyydestä tasapainoon vuorokausitasolla.

Tämän verkkokurssin avulla pääset helposti ja nopeasti vahvistamaan toimintakykyäsi ja kääntämään stressin voimavaraksi. Kurssi tarjoaa inspiroivia oivalluksia, sopivasti faktaa ja ennen kaikkea käytännönläheisiä tutkittuja työkaluja arjen stressinhallintaan.

 

Oivalluksia

Omista kuormituksen aiheuttajista

Opi uusia työkaluja

Erilaisia, monipuolisia ja tehokkaita keinoja ja työkaluja stressin lievittämiseen ja palautumisen parantamiseen arjessa

 

Opi johtamaan itseäsi

Opitaan keinoja johtaa omaa hyvinvointia ja ajankäyttöä

 


 

Yhteistyössä