Opi johtamaan omaa hyvinvointiasi!

Haluatko tukea ja selkeyttä oman hyvinviointisi arkiseen johtamiseen?

Valmentajana voin olla tukenasi ja auttaa sinua tavoitteidesi toteuttamisessa. Kartoitamme yhdessä tarpeesi ja tavoitteesi. Rakennamme yhdessä selkeän reitin. Aloitat sopivilla askeleilla - kaikkea ei tarvitse muuttaa kertarysäyksellä!

Valmennuksessa kuljetan sinua jämäkästi ja myötätuntoisesti kohti tavoitteitasi ja autan sinua pysymään reitilläsi. Tunnistamme yhdessä kuormittavia toimintamalleja ja raivaamme tilaa uusille kevyemmille tavoille toimia.  

 

Valmennuksen painopiste on oman hyvinvoinnin johtamisessa ja stressinhallinnassa. Saat siihen useita tehokkaita työkaluja, joita harjoittelemme yhdessä. Saat konkreettisia keinoja johtaa niin itseäsi kuin muita kohti parempaa jaksamista ja innostavaa elämää. Vahvistamme menestysmahdollisuuksiasi onnellisuustaitoja opettelemalla. Kun sinä voit hyvin, se tarttuu myös muihin niin kotona kuin työpaikalla. Autan sinua löytämään tasapainoa arkeesi ja löytämään parhaan potentiaalisi vahvuuksiesi tunnistamisen kautta.

 

Innostun siitä, että näen sinun onnistuvan! Siksipä toivon sinulta halua kehittyä ja tutustua itseesi syvemmin. Toivon, että olet valmis sukeltamaan mukaan täysillä ja kokeilemaan jotain uutta oman hyvinvointisi tukemiseksi. Toivon, että sitoudut prosessiin ja asetat omaan jaksamiseen panostamisen etusijalle.

 

Ennen kuin päätät valmennuksesta, suosittelen n. 30 min puhelua, jossa kuulostelemme puolin ja toisin, mille yhteistyö tuntuu.

 

Valmennus toteutetaan joko puhelimitse tai sopivalla etäyhteydellä (esim. Zoom, Hangouts, Skype, Whatsapp).

 

Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni!

 

Henkilökohtainen valmennus sisältää:

  • Henkilökohtaisia valmennustapaamisia (etäyhteys, puhelin)
  • Oman räätälöidyn stressinhallintaohjelman sekä kuunneltavia harjoituksia (äänitallenne)
  • Henkilökohtaisten stressitekijöiden kartoituksen (tulostettava pdf)
  • Tuen ja sparrauksen valmennuksen aikana sähköpostilla tai Whatsappilla tapaamiskertojen välissä

 

Henkilökohtaisen valmennuksen hinta

Sinä olet ainutlaatuinen ja niin on tarpeesikin! Voi olla, että haluat tavata vain kerran tai jatkaa vaikkapa vuoden ajan. Voi olla, että haluat tukea kerran kuukaudessa tai intensiivisesti tietyn jakson ajan vaikkapa vartin joka päivä. Kartoitetaan tarpeesi tutustumispuhelussa ja saat sinulle räätälöidyn sisällön ja hinnan.

 

 

 

Tee varaus!

Sovitaan sinulle sopiva aika valmennukselle puhelimitse 0400 712 810 tai sähköpostitse miia@miiahuitti.fi