Menestyvä, hyvinvoinva johtaja - Valmennuspaketti toimitusjohtajille ja yrittäjille

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen kohti tasapainoisempaa ja tuloksellisempaa arkea? Tervetuloa tutustumaan valmennukseeni, joka on suunniteltu erityisesti kiireisille toimitusjohtajille ja yrittäjille, jotka haluavat tukea ja selkeyttä oman hyvinvointinsa arkiseen johtamiseen. Jos johtaja voi hyvin, business voi hyvin!

 

Valmentajana olen rinnallakulkija matkallasi kohti parempaa hyvinvointia ja menestystä. Yhdessä kartoitamme tarpeesi ja tavoitteesi, ja rakennamme selkeän reitin kohti niiden saavuttamista. Aloittaminen tapahtuu sopivin askelin - ymmärrämme, että suuria muutoksia ei tarvitse tehdä kerralla.

 

Valmennuksessa johdatan sinua jämäkästi ja myötätuntoisesti kohti tavoitteitasi, auttaen sinua tunnistamaan kuormittavia toimintamalleja ja luomaan tilaa uusille, kevyemmille tavoille toimia. Varmistamme, että voit kukoistaa ja olla roolissasi parhaimmillasi.

 

Painopiste valmennuksessani on oman hyvinvoinnin johtamisessa ja stressinhallinnassa. Saat käyttöösi tehokkaita työkaluja, joita harjoittelemme yhdessä. Opit johtamaan sekä itseäsi että muita kohti parempaa jaksamista ja innostavaa elämää, vahvistaen samalla menestysmahdollisuuksiasi onnellisuustaitoja harjoittelemalla. Hyvinvoiva johtaja tartuttaa positiivista energiaa myös ympärilleen, niin työpaikalla kuin kotona.

 

Innostun aidosti siitä, kun näen sinun onnistuvan. Toivon sinulta halua kehittyä ja tutustua itseesi syvemmin. Toivon, että olet valmis sitoutumaan prosessiin ja asettamaan oman hyvinvointisi etusijalle.

 

Ennen valmennuksen aloittamista suosittelen 30 minuutin puhelua, jossa voimme molemmat arvioida, onko yhteistyö meille sopiva.

 

Valmennus toteutetaan joko puhelimitse tai sopivalla etäyhteydellä, kuten Zoomilla tai Whatsappilla.

 

Lämpimästi tervetuloa matkalle kohti parempaa hyvinvointia ja menestystä!

 

Henkilökohtainen valmennus sisältää:

- Henkilökohtaisia valmennustapaamisia (etäyhteys/puhelin)

- Räätälöidyn stressinhallintaohjelman ja kuunneltavia harjoituksia (äänitallenne)

- Henkilökohtaisten stressitekijöiden kartoituksen (tulostettava PDF)

- Tuen ja sparrauksen valmennuksen aikana sähköpostitse tai Whatsappin välityksellä tapaamiskertojen välillä

 

Henkilökohtaisen valmennuksen hinta:

 

Sinä olet ainutlaatuinen, ja niin on myös tarpeesi. Valmennuksen kesto ja intensiteetti räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Kartoitetaan tarpeesi tutustumispuhelussa, jonka perusteella saat yksilöllisen sisällön ja hinnan.

Tee varaus!

Sovitaan sinulle sopiva aika valmennukselle puhelimitse 0400 712 810 tai sähköpostitse miia@miiahuitti.fi