Näiden kolmen harjoituksen avulla lievität stressiäsi arjessa helposti ja tehokkaasti!

Kuuntele ja rentoudu

Sinun ei tarvitse muuta kuin avata älypuhelin ja varata muutama minuutti aikaa kerralla lievittääksesi stressiäsi helposti ja vaivattomasti joka päivä.

Harjoittele päivittäin

Stressin lievittäminen on kuuin hampaiden harjausta - sitä on hyvä tehdä päivittäin. Näiden harjoitusten avulla teet harjoittelusta helpon rutiinin.

Harjoitukset kulkevat aina mukanasi

Olitpa töissä tai vapaalla, reissusta tai kotona, nämä harjoitukset kulkevat aina mukanasi.

Palaudu stressistä päivittäin!

Arjessamme on ja tulee olemaan stressiä monissa eri muodoissa niin meluna, ilmansaasteina, kuormittavina ajatuksina tai yllättävinä haasteellisina tilanteina. Tehtävämme ei ole kaikin keinoin sitä väistellä saati pyrkiä 100% stressittömyyteen.

Oleellista on löytää keinoja stressikuorman päivittäiseen keventämiseen ja palautua arjessa - joka päivä, ei vain viikonloppuisin tai lomilla.
Stressiä voit lievittää aamuin ja illoin ja mielellään myös vaikka kesken työpäivän.

Voit laittaa vain kuulokkeet korville, sulkea silmäsi hetkeksi ja kuunnella sinulle sopivan ohjatun muutaman minuutin harjoituksen. Stressinhallinta voi olla helppoa ja vaivatonta ja viedä vain hetken sieltä täältä.

Miten Apua arjen stressinhallintaan -paketti auttaa sinua?

Stressinhallinnasta rutiini

Näiden harjoitusten avulla saat stressinlievittämisestä mukavan ja helpon rutiinin arkeesi. Sinun ei tarvitse miettiä, mitä ja miten stressiä lievität. Kuuntelet vain ohjattuja harjoituksia ja nautit!

Stressin lievittyessä
  • unet paranevat
  • ihmissuhteet kohenevat
  • energia lisääntyy
  • vastustuskyky vahvistuu
  • ilo ja kiitollisuus lisääntyvät
Hyvä olo tarttuu

Harjoitusten avulla teet hyvää itsellesi ja hyvä olosi on tarttuvaa! Voit tehdä harjoituksia myös yhdessä perheenjäsenten kanssa - lapset ja lemmikit tykkäävät myös!