Innostava luento stressinhallinnasta ja helppoja harjoituksia työhyvinvointipäivään

Oletko etsimässä inspiroivaa ja käytännönläheistä luentoa stressinhallinnasta osaksi työhyvinvointipäiväänne? Miia Huitti tarjoaa räätälöidyt luennot, jotka vastaavat juuri teidän tarpeisiinne. Luentomme yhdistävät sopivasti faktaa stressistä ja palautumisesta sekä käytännön työkaluja stressinhallintaan ja jaksamiseen.

Luentosisältö räätälöitynä tarpeisiinne

Luentomme on suunniteltu vastaamaan työyhteisönne ajankohtaisiin haasteisiin ja hyvinvointitarpeisiin. Sisältöön voidaan sisällyttää esimerkiksi:

  • Faktaa stressistä ja palautumisesta
  • Käytännön työkaluja stressinhallintaan ja jaksamiseen
  • Teemoja, jotka liittyvät työyhteisönne johtamiseen tai hyvinvointiin

Osallistujien tarpeet kartoitettu ennakkokyselyllä

Ennen luentoa toteutamme lyhyen (1 min) ennakkokyselyn, jonka avulla saamme arvokasta tietoa osallistujien nykyisestä stressitasosta ja heidän erityistarpeistaan stressinhallinnan suhteen. Tämä takaa, että luento on mahdollisimman osuva ja tehokas. Alla esimerkki ennakkokyselyn tuloksista.

Käytännönläheisiä stressinhallintaharjoituksia

Luento voi kestää 20-90 minuuttia ja se sisältää keskusteluja, yhdessä tehtäviä stressinhallintaharjoituksia sekä ryhmätyötä. Harjoitukset ovat helppoja, mutta tehokkaita keinoja lievittää stressiä. Esimerkkejä harjoituksista:

  1. Hengitysharjoitukset
  2. Rentoutumistekniikat
  3. Mindfulness-harjoitukset

Palautteen kerääminen ja yhteenvedot

Luentomme jälkeen keräämme palautetta osallistujilta, josta saatte yhteenvedon. Osallistujat saavat myös tiivistelmän luentomateriaalista, jotta he voivat palata opittuihin asioihin myöhemminkin.

Ota yhteyttä ja räätälöidään työyhteisöllenne sopivin kokonaisuus!

Työhyvinvointipäivä on loistava tilaisuus innostaa osallistujat keventämään kuormitusta ja varustaa heidät omatoimiseen stressinhallintaan. Ole yhteydessä Miia Huittiin, niin suunnitellaan juuri teidän työyhteisöllenne sopiva kokonaisuus!