Päätitkö joulunaluskiireissä ja stressissä, että nyt saa riittää ja että vuonna työskentelet fiksummin? Oletko kyllästynyt sinnitelemään itseksesi? Haluatko aloittaa uuden vuoden tehokkaasti ja voida samalla hyvin? Jos olet kyllästynyt välttelemään burnoutia rimaa hipoen ja menemään selviytymismoodissa päivästä toiseen, tämä paketti on sinulle!

Tervetuloa Onnistu kestävästi -tehostarttiin parempaan palautumiseen! Tämä on  intensiivinen valmennuspaketti, joka tarjoaa sinulle avaimet stressin hallintaan ja kestävään onnistumiseen.

Tämä ainutlaatuinen tarjous on voimassa ainoastaan joulun välipäivinä, joten varmista paikkasi nyt ja anna itsellesi lahja, joka kestää pitkälle tulevaisuuteen.

 

Miksi Onnistu kestävästi -tehostartti?

  1. Tehokas 90 minuutin intensiivisessio:

Paketti sisältää tehokkaan 90 minuutin henkilökohtaisen valmennussession, joka on suunniteltu nimenomaan sinun palautumisesi tehostamiseksi. Käymme yhdessä läpi juuri ne tekijät, jotka voivat vauhdittaa sinun henkilökohtaista palautumistasi ja auttaa sinua onnistumaan kestävällä tavalla.

 

  1. Kahden viikon WhatsApp-tuki:

Et jää yksin onnistumisesi kanssa! Saat minulta yksilöllistä tukea kahden viikon ajan suoraan puhelimeesi. Olitpa sitten kohtaamassa haasteita tai haluat jakaa onnistumisesi, olen tavoitettavissasi ja varmistamassa, että matkasi parempaan palautumiseen on sujuva ja tehokas.

 

  1. Työkalut stressin hallintaan ja palautumiseen:

Saat käyttöösi sinulle sopivimmat työkalut, jotka ovat tutkitusti tehokkaita stressin hallintaan ja palautumisen tehostamiseen. Näiden helppojen työkalujen avulla voit luoda itsellesi kestävän pohjan terveempää, onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää varten.

 

  1. Selkeä suunnitelma:

Lähdet liikkeelle selkeällä suunnitelmalla, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Unohda yleiset ratkaisut – tarjoan sinulle yksilöllisen suunnitelman, joka ohjaa sinut kohti parempaa palautumista ja hyvinvointia.

 

  1. Osaava ja kannustava tuki:

Kokonaisvaltainen tukeni on käytettävissäsi koko matkasi ajan. Saat tukea, joka perustuu paitsi ammattitaitoon myös vilpittömään haluuni auttaa sinut onnistumaan. Autan sinua voittamaan haasteet ja saavuttamaan tavoitteesi.

6. Seurantapuhelu

Kahden viikon sisällä valmennuksen päättymisestä vedämme vielä opit yhteen ja katsomme sinulle oikeat stepit etenemiseen!

 

Varaa paikkasi nyt!

Tehostartti on rajoitettu tarjous, ja paikkoja on saatavilla vain joulun välipäivinä 31.12.23 asti. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä! Varaa oma paikkasi nyt ja aloita matkasi kohti parempaa palautumista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

Osta paketti jo tänään ja varmista, että jouluun kuuluu myös lahja itsellesi – parempi ja tasapainoisempi elämä. Tehostartti odottaa sinua!

Investointi: 447 € (useita eri maksutapoja)

Osta paketti tästä!

 

Palautteita valmennuksistani:

”Näiden valmennusten avulla olen niin paljon parempi esihenkilö tiimilleni. Sanat ei meinaa riittää.”

”Elämänmuutoksen keskellä nämä meiän keskustelut ja harjoitukset on pitäneet mun pään kasassa.”

”Sain valmennusapua Miialta, kun olin suuren muutoksen pyörteissä yritystoimintani kanssa, enkä oikein löytänyt suuntaa minnepäin lähteä seuraavaksi. Miian avulla löysin selkeän tien, mitä lähteä kulkemaan eteenpäin. Miia on valmentajana ihanan kannustava, inspiroiva ja empaattinen. Hän osaa löytää ratkaisun avaimet silloin kun oma mieli on mennyt tiettyjen elämän osa-alueiden kanssa lukkoon.”