Valmentajana haluan antaa sinulle konkreettisia työkaluja onnistumiseen kestävällä tavalla! Voit onnistua niin työssäsi, parisuhteessasi, vanhemmuudessasi tai muussa sinulle tärkeässä asiassa ja samalla säilyttää elämässäsi tasapainon ja mielenrauhan. Hyvästä elämästä ei tarvitse maksaa kovaa hintaa! 

Haluan auttaa sinua tunnistamaan haitallisen stressin sekä opettaa käytännönläheisiä työkaluja palautumiseen ja itsetuntemuksen vahvistamiseen. Tämän seurauksena opit johtamaan itseäsi kestävällä tavalla ja ennaltaehkäisemään uupumusta innostavalla tavalla.

Koulutukseltani olen johtamisen KTM ja HuK ja sertifioitu stressivalmentaja sekä The Happiness Practice Facilitator . Olen opiskellut stressilääketiedettä Turun yliopistossa. Syksyllä 2016 julkaistiin ensimmäinen kirjani Stressikupla – Hyvää elämää ilman ahdistusta (Viisas Elämä Oy). Minulla on taustallani monen vuoden työkokemus asiantuntijatehtävistä sijoitusalalta sekä kehittämis- ja tuotepäällikön tehtävistä rahoitusalalta.  Olen toiminut pankissa myös konttorinjohtajana.

Olen työskennellyt myös henkilöstökonsulttina vastaten rekrytointi- ja valintaprosesseista, esimiesvalmennuksista sekä suorahausta. Työnantajiani ovat olleet mm. Mandatum Yksityispankki, Sampo Pankki ja Mercuri Urval. Lue lisää työkokemuksestani LinkedIn-profiilistani.

Tavoitat minut

p. 0400 712 810, varaathan tarvittaessa valmennusajan täältä.

Sähköposti: miia@miiahuitti.fi

Skype: miia.huitti

Twitter: @huittimiia

Facebookissa sivut Stressikupla sekä Stressivalmentaja Miia Huitti

Miia Huitti Oy, y-tunnus: 2937317-7