Mitä luento sisältää?

Onnistu kestävästi, vahvista palautumistasi

Yksi luento ei yleensä muuta elämää, mutta tästä luennosta on sellaistakin palautetta saatu!

Tämä herättelevä luento (noin 1-1,5h) auttaa oivaltamaan, että voimme menestyä ja onnistua työssämme  ja voida samaan aikaan hyvin! 

 

Luennolla opit

  • kuusi strategiaa kestävään onnellisuuteen ja menestymiseen
  • erottamaan haitallisen stressin hyvästä ja kääntämään stressin voimavaraksi
  • tunnistamaan ajatusmalleja, jotka vaikuttavat kestävään onnistumiseen
  • käytännöllisiä ja helppoja työkaluja vahvistaa palautumista jo työpäivän aikana 

 

Luento antaa eväitä vuorovaikutuksen vahvistamiseen, työyhteisön fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin vahvistamiseen sekä liiallisen stressin ja uupumuksen ennaltaehkäisemiseen! Tämä luento on kuulijoille kokemus, joka herättää tunteita ja josta riittää keskusteltavaa pitkäksi aikaa.

Luento sovitetaan juuri teille ajankohtaisen teeman ympärille aloituskeskustelun sekä lyhyen ennakkokyselyn pohjalta.

 

Mitä keynote-puheenvuoro sisältää?

Herättelevä ja innostava puheenvuoro (noin 30 min), joka sisältää sopivasti faktaa siitä, kuinka onnistua kestävästi ilman liiallista stressistä, inspiroivia arjen esimerkkitarinoita sekä 2-3 helppoa stressinhallintaharjoitusta.

Puheenvuoro räätälöidään työyhteisöllenne tai asiakastilaisuuteenne ajankohtaisen teeman ympärille aloituskeskustelun sekä ennakkokyselyn pohjalta.

 

Luennot ja keynote-puheenvuorot toteutetaan paikanpäällä, hybridinä tai etäyhteydellä suomeksi, englanniksi, ruotsiksi tai saksaksi.

 

INVESTOINTI

Luentopalkkio Tampereen seudulla tai etäyhteydellä:  2850 €

muualla Suomessa lisätään matkakulut 250-500 €.

 

Luentosarja 3 kk 7250 €
sisältää kolme räätälöityä luentoa 3 kk aikana

matkakulut  Tampereen seudun ulkopuolelle 250-500 €.

 

Luentosarja ja yksilövalmennuspaketti 3 kk 14 950 €
sisältää kolme räätälöityä luentoa 3 kk aikana sekä yksilövalmennus max. 5 henkilölle

matkakulut  Tampereen seudun ulkopuolelle 250-500 €.

 

Hinnat sisältävät sähköisen ennakkokyselyn, palautteen keräämisen sekä 100% tyytyväisyystakuun. Hintoihin lisätään alv 24%. Suosittelen seurantakyselyä 2-3 kk kuluessa luennosta.

Asiakaspalautteita

caret-down caret-up caret-left caret-right
Kaija Rihkajärvi, Henkilöstöpäällikkö Suomen Yrittäjät ry

Miia piti viime viikolla henkilöstöllemme mielenkiintoisen esityksen stressistä ja palautumiskeinoista.
Hänen omakohtaiset kokemuksensa olivat esityksen suola.

Voin lämpimästi suositella Miiaa erilaisiin tilaisuuksiin esiintyjäksi ja valmentajaksi!

Mervi Nikander, Elinvoimajohtaja Kemin kaupunki

On ollut hienoa seurata miten ammattilainen saa aikaan positiivista kehitystä vaikeasta tilanteesta huolimatta. Miia on suvereeni eri vuorovaikutusmuotojen käyttäjä. Konsepti jolla toimitaan on hyvä ja lähellä asiakasta. Kiitos Miia!

Business Director, Professional Services for Corporate Customers LähiTapiola

Miian kanssa on mahtava tehdä töitä! Muistelen lämmöllä meidän yhteistyöprojektia jossa Miia valmensi meidän henkilöstöä aiheesta "Työskentele fiksummin hybridiarjessa" - se oli yksi onnistuneimpia ja hyväntuulisimpia settejä urallani!

Virpi Saari, Head of People Development at Gofore 🧡 Gofore Oyj

Miia on ollut täydellä sydämellä tukemassa Goforelaisia löytämään uusia näkökulmia ja tekemisen tapoja koko maailman sopeutuessa muuttuneeseen työympäristöön ja "uuteen normaaliin". Miian joustavuus, luotettavuus ja kyky rakentaa asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja tekee yhteistyöstä todella helppoa ja arvokasta. Kiitos Miia!

Heba Sigurdardottir, Doctoral Researcher Tampere University

We were lucky enough to have Miia come and speak with us in English at the Ph.D. Working Group at Tampere University about mental health during post-graduate studies. Her talk was not only helpful and enlightening but also pragmatic, where we went through some relaxing exercises and learned some tips on how to cope with (and recognize!) daily stress. Miia herself also has a very warm and assuring presence so the group dynamic was laid-back, interactive, and enjoyable. I warmly recommend her services to anyone who considered mental health and stress management an important aspect of their work and daily life.

Salli Joutsenoja, Career Coach Tekniikan Akateemiset ry TEK

Miian ote valmennuksissa on erittäin asiantunteva, silti samaan aikaan inhimillinen ja lämmin. Stressin käsittely- ja sietokyky ovat äärimmäisen tärkeitä teemoja, joita Miia lähestyy käytännönläheisin ja konkreettisin neuvoin tieteeseen nojaten. Myös käytännönjärjestelyt sekä asioista sopiminen sujuvat Miian kanssa tehokkaasti ja todella hyvällä fiiliksellä. Lämmin suositus Miian palveluille!

Ahti Laakso, Elinkeinojohtaja Pirkkalan kunta

Miia on poikkeuksellisen positiivinen ilmestys yrityskonsulttien joukossa!! Miia jakaa hyvää, iloista ja tärkeätä sanomaa stressin hallinnasta käytännönläheisillä ja omakohtaisilla esimerkeillä 😊 Suosittelen tutustumaan Miian palveluihin


 

Yhteistyössä