Stressi on monisäikeinen juttu ja se vaikuttaa niin työpaikan ihmissuhteisiin, viihtyvyyteen, sairauspoissaoloihin kuin tulokseen.

Minun intohimonani on innostaa ihminen ottamaan itse vastuuta hyvinvoinnistaan, oivalluksien ja helppojen työkalujen kautta. 

Mitä luento sisältää?

Herättelevä luento (noin 1-1,5h), joka sisältää sopivasti faktaa stressistä, inspiroivia arjen esimerkkitarinoita ja kokemuksia,  helppoja stressinhallintaharjoituksia sekä osallistavaa keskustelua. 

Osallistujat oivaltavat, mitkä tekijät laukaisevat juuri heidän stressireaktioitaan niin töissä kuin vapaa-ajallakin ja saavat käytännön vinkkejä parantaa palautumista ja lisätä voimavaroja arkeen.

Tämä luento on kokemus, joka herättää tunteita ja josta riittää keskusteltavaa pitkäksi aikaa.

Luento räätälöidään työyhteisöllenne ajankohtaisen teeman ympärille aloituskeskustelun sekä ennakkokyselyn pohjalta.

 

Mitä keynote-puheenvuoro sisältää?

Herättelevä ja innostava puheenvuoro (noin 30 min), joka sisältää sopivasti faktaa stressistä, inspiroivia arjen esimerkkitarinoita ja kokemuksia sekä 2-3 helppoa stressinhallintaharjoitusta.

Puheenvuoro räätälöidään työyhteisöllenne tai asiakastilaisuuteenne ajankohtaisen teeman ympärille aloituskeskustelun sekä ennakkokyselyn pohjalta.

 

Luennot ja keynote-puheenvuorot toteutetaan paikanpäällä, hybridinä tai etäyhteydellä suomeksi, englanniksi, ruotsiksi tai saksaksi.

 

Luentopalkkio Tampereen seudulla tai etäyhteydellä:  1980 €

muualla Suomessa lisätään matkakulut 300-600 €.

 

Hinnat sisältävät sähköisen ennakkokyselyn, palautteen keräämisen sekä 100% tyytyväisyystakuun. Hintoihin lisätään alv 24%. Suosittelen seurantakyselyä 2-3 kk kuluessa luennosta.

Asiakaspalautteita