Olen aina ollut kova suorittaja ja stressaaja. Olen pyrkinyt täydellisyyteen, mutta tuntenut silti aina itseni riittämättömäksi. Olen suorittanut opiskelussa, töissä, kotona ja ihmissuhteissa. Vuosien varrella moni neuvoi minua ottamaan rennosti ja rauhoittumaan, mutta en osannut, ennen kuin oli pakko.

Synnytin vuonna 2010 kaksoset ja 13 kuukauden kuluttua kaksoset saivat pikkuveljen. Molemmat raskaudet olivat vaikeita; ennenaikaisia supistuksia, raskausdiabetes, raskausmyrkytys, raskaushepatoosi ja rannekanavaoireyhtymä. Kaksosraskauden jälkeen minulle puhkesi myös skleroderma. Kärsin toistuvista migreeneistä ja suolisto-oireista.  Omasta kehosta voimat olivat ihan lopussa ja lasten parista ensimmäisesta vuodesta ei kovin tarkkoja muistikuvia ole. Mieheni sairastaa selkärankareumaa ja hänen sairautensa oli aika ajoin sellaisessa vaiheessa, ettei hän voinut käytännössä auttaa lastenhoidossa.

Koin oman pohjakosketukseni ja syvän uupumuksen kaksosten ollessa 1,5 v ja kuopuksen 6 kk. Taustalla oli lasten kuukausia kestänyt sairastelukierre useine sairaalajaksoineen. Mieheni sairaus oli myös pahentunut. Huomasimme lisäksi asuvamme hometalossa ja siitä seurasi muuttoa ja oikeudenkäyntiä.
Oma jaksamiseni alkoi olla äärirajoillaan. Voin todella huonosti niin henkisesti kuin fyysisesti. Lääkäri oli määrännyt minulle unilääkkeet, nukahtamislääkkeet, rauhoittavat sekä masennuslääkkeet. Kokeilin lääkkeitä, mutta pienten lasten takia minun tuli olla yötä päivää skarppina ja kokemani lääketokkura ei ollut sopiva vaihtoehto minulle.

Ystävämme luona käsiini osui Alexander Loydin Paranemisen avain -kirja, jossa opetetaan 6 minuutin stressinhoitomentelmä. Luin kirjan varsin skeptisenä ja aloin tehdä kirjassa opetettua harjoitusta, vaikka en uskonut sen tehoon lainkaan.  Vähä vähältä elämä alkoi kuitenkin tuntua helpommalle – unettomuus ja nukahtamisvaikeudet olivat pian poissa. Masennus ja uupumus alkoivat väistyä ja tilalle tuli rauha, onnellisuus ja kiitollisuus. Oli aivan uskomattoman hienoa, kuinka se sama elämä, joka vielä äsken tuntui valtavan raskaalle, ahdistavalle ja stressaavalle, alkoi tuntua ihanalle ja ainutkertaiselle lahjalle. Olosuhteet eivät muuttuneet, mutta oma stressini lievittyi valtavasti. Tämä menetelmä käytännössä muutti meidän perheemme elämän.

Innostuin asiasta niin paljon, että valmistuin kesäkuussa 2014 Suomen ensimmäiseksi Paranemisen avain -stressinhoitomenetelmän valmentajaksi (The Certified Healing Codes Coach). Olen opiskellut myös Stressilääketiedettä Turun yliopistossa.

Olen koulutukseltani KTM, HuK ja toiminut 13 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä pankki- ja rahoitusalalla sekä henkilöstöalalla konsulttina.  Nykyään autan ihmisiä auttamaan itseään voimaan hyvin.  Otti hieman aikaa tehdä päätös uraputkesta hyppäämisestä ja yrittäjäksi ryhtymisestä. Tämä stressinhoitomenetelmä oli hyvä työkalu minulle myös tämän ratkaisun tekemisessä.

Tavoitat minut puhelimella 0400 712 810

Sähköpostilla miia@miiahuitti.fi

Skypellä miia.huitti

Twitterissä @Paraneitse

Facebookissa sivut Stressikupla sekä Paranemisen avain -valmentaja Miia Huitti

 

IMG_0747

Katso Studio55-jakso Paranemisen avaimesta 15.8.2014 täältä.