Stressi on monisäikeinen juttu ja se vaikuttaa niin työpaikan ihmissuhteisiin, viihtyvyyteen, sairauspoissaoloihin kuin tulokseen. Minun intohimonani on innostaa ihminen ottamaan itse vastuuta hyvinvoinnistaan, oivalluksien ja helppojen työkalujen kautta. 

Valmennukset

Räätälöidyt valmennuskokonaisuudet johtoryhmille, myyntitiimeille ja muille työyhteisön tiimeille.

Valmennusten tavoitteena on auttaa osallistujia löytämään keinoja lisätä voimavaroja arjessa ja löytää palautumisen keinoja työyhteisön rytmi ja tilanne huomioon ottaen.

Valmennukset ovat tavoitteellisia ja niissä käytetään apuna stressinmittausteknologiaa. Käytettävissä ovat sekä Moodmetric-älysormus että Firstbeat-hyvinvointimittaus. Mittaukset hinnoitellaan erikseen.

Valmennuspäivän puolikas 3h

2580 €

Kokonainen valmennuspäivä 6 h

3850 €

Neljän kerran valmennuspaketti  2 h / kerta 

5000 €

Hinnat Pirkanmaan alueella

2 h Tampereelta: + 200 €
Muu Suomi:  + 500 €

Hinnat sisältävät matkakulut ja niihin lisätään alv 24 %

Luennot

Herättelevä luento, joka osallistaa keskustellen ja stressinhallintaharjoituksia tehden. Osallistujat oivaltavat omia stressinlaukaisijoitaan sekä arjen kuormitustekijöitä.
Luento koostuu sopivasta määrästä faktaa, inspiroivista arjen esimerkkitarinoista ja kokemuksista sekä helpoista yhdessä tehtävistä harjoituksista. Tämä luento on kokemus, joka menee tunteisiin ja josta riittää keskusteltavaa vielä pitkäksi aikaa.

Luento räätälöidään työyhteisöllenne ajankohtaisen teeman ympärille. 

Kesto: 1- 2 h yrityksellenne räätälöidyllä ajankohtaisella teemalla
Pirkanmaan alue:  1290 €
2 h Tampereelta: 1690 €
Muu Suomi:  1990 €

Hinnat sisältävät matkakulut ja niihin lisätään alv 24 %

Luennot myös live-luennon yhteydessä webinaareina

Yksilöllistä tukea työelämän stressitilanteisiin 468 €/hlö

Henkilökohtainen stressivalmennus  sisältää kolme valmennuskertaa (45 min) skypellä tai puhelimessa sekä seurantapuhelut 1-3 kpl (10-15 min).
Henkilökohtaisessa valmennuksesa voit saada apua esimerkiksi esimiestyön haasteisiin, työn kuormittavuuden hallintaan, työpaikan ihmissuhdeasioihin.

 

YHTEISTYÖSSÄ