Näiden kirjojen avulla saat oivalluksia ja työkaluja omatoimiseen stressinhallintaan

Inspiroidu ja innostu

Stressiä voi lievittää omatoimisesti ja helposti ja näiden kirjojen avulla saat innostavia työkaluja ja samaistuttavia elävän elämän esimerkkejä arjen stressinhallinnasta.

Helpota arkeasi

Sinun ei tarvitse kahlata koko kirjastoa läpi löytääksesi helpotusta stressiisi tai ennaltaehkäistäksesi sitä. Näiden kirjavinkkien avulla pääset suoraan asiaan.

Harjoitukset loppuelämäksesi

Olitpa töissä tai vapaalla, reissussa tai kotona, näiden kirjojen opit ja harjoitukset kulkevat aina mukanasi.

Löysin alkusysäyksen burnoutista toipumiseen kirjoista

Kun paloin loppuun ja masennuin, lääkärit antoivat minulle ennusteeksi kahden vuoden toipumisajan. Onnekseni löysin kirjoja, joiden avulla tein isoja oivalluksia stressini ja loppuunpalamiseni syistä ja löysin helppoja työkaluja stressikuorman päivitttäiseen keventämiseen.

Haluan jakaa parhaat kirjavinkkini sinulle, olipa tarkoituksesi ennaltaehkäistä stressiä ja voida paremmin tai jos jo koet voimakasta pitkittynyttä stressiä työssä ja/tai vapaalla. Näiden kirjojen avulla voit saada oikotien paremman arjen äärelle ilman, että sinun pitää kahlata koko kirjasto läpi.

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin, jossa arvomme osallistuneiden kesken myös Viisas Elämä Oy:n kirjoja.
Huom! Kun ilmoittaudut mukaan webinaariin, kirjaudut myös uutiskirjeeni tilaajaksi. Lähetän sinulle postia 1-2 kertaa kuukaudessa ja voit perua tilauksesi milloin vain.