KESYTÄ STRESSI - webinaari

Stressinhallinta on elämänmittainen harjoitus

Laitan vielä yhden sähköpostin ja sitten lopetan. 

Jos tänään teen vähän myöhempään, niin ei se haittaa.

Mitä väliä sillä on, vaikka tiskiallas on pullollaan ja pyykkikori pursuaa yli?

Kyllä mä ehdin myöhemminkin pitää hauskaa.

Kun jaksan tämän vielä, niin sitten helpottaa.

Voi ei, anteeksi! Mä unohdin! Taas.

 

Kuulostaako tutulta? Kasaantuuko sinunkin stressikuormasi? Haluaisitko sinäkin tehdä asialle jotain, muttet tiedä mistä ja miten aloittaa?

Ihan ensimmäiseksi tarvitset lievitystä stressikuormaasi. Helposti ja kevyesti.

Sitten on aika tutustua syihin stressin takana ja tuoda arjen rutiineihin toistuvia harjoituksia, joilla stressi kesyyntyy päivittäin, lähes huomaamatta.

Nämä kaikki saat mukavasti samassa paketissa Kesytä stressi -webinaarissa. Maksuttomassa webinaarissa. Tarvitset vain alle tunnin aikaa ja stressitasosi ovat taatusti lievittyneet. Valitse vain sinulle paras vaihtoehto.

 

Milloin: 21.4. klo 18-18:45 tai 24.4. klo 15-15:45

Missä: netin kautta (saat vapaasti valita paikan - suositellaan sohvannurkkaa)

 

 

Pysähdy ja rauhoitu

Tämä webinaari on paikka, jossa voit hetkeksi pysähtyä ja rauhoittua ja ammentaa sopivan määrän tietoa sekä oppia helppoja harjoituksia stressin lievittämiseen.

 

Arjessamme on ja tulee aina olemaan stressiä monissa eri muodoissa niin meluna, ilmansaasteina, kuormittavina ajatuksina kuin yllättävinä haasteellisina tilanteinakin. Tehtävämme ei ole kaikin keinoin sitä väistellä, saati pyrkiä 100% stressittömyyteen.

 

Oleellista on löytää keinoja stressikuorman päivittäiseen keventämiseen ja palautua arjessa - joka päivä, ei vain viikonloppuisin tai lomilla. Stressiä voit lievittää aamuin ja illoin ja mielellään myös vaikka kesken työpäivän.

 

Ilmoittaudu mukaan, merkitse aika kalenteriisi ja varaudu laittamaan kuulokkeet korville ja ottamaan hetki aikaa itsellesi. Stressinhallinta voi olla helppoa ja vaivatonta ja viedä vain hetken arjessasi.

 

Saat webinaarista sopivan määrän tietoa stressistä ja palautumisen tärkeydestä sekä vinkkejä siihen, kuinka vaikuttaa oman stressikuormituksen ja palautumisen väliseen suhteeseen.

 

Aloitamme pienestä, sillä jo pienillä asioilla voi saada suuria muutoksia aikaan, ja kerron webinaarin lopussa mahdollisuudesta, jossa voit viedä oman stressinlievityksesi uudelle tasolle.

Burnoutista mielenrauhaan

Olen itse kokenut loppuunpalamisen  ja vakavan masennuksen pian kymmenen vuotta sitten. Olin suorituskeskeinen uraohjus, joka oli yhtäkkiä kotona kolmen alle 1,5 -vuotiaan lapsen kanssa keskellä hometaloriitaa, miehen vakavaa sairastumista sekä lasten sairastelukierteitä. Masennuin syvästi ja olin fyysisestikin ihan rikki. Lääkärit arvoivat toipumiseni kestävän ainakin kaksi vuotta, jonka jälkeen alttius sairastua uudelleen olisi suuri.  Onnekseni löysin sekä tietoa että helppoja työkaluja, joiden avulla ensinnäkin aloin ymmärtää stressiäni ja syitä loppuunpalamiseeni ja toiseksi löysin konkreettisia työkaluja, joilla saatoin alkaa lievittää stressikuormaa päivittäin.

Aloin kiivetä syvästä kuopasta ja tuntea oloni vähitellen rauhallisemmaksi ja terveemmäksi. Tästä syntyi myös uusi suunta työni suhteen ja olen toiminut stressivalmentajana vuodesta 2014 lähtien.

Tällä polulla opin ymmärtämään stressiäni ja lievittämään sitä helposti ja nopeasti päivittäin. Haluan auttaa sinua tunnistamaan liiallisen haitallisen stressin sekä ymmärtämään itseäsi paremmin. Haluan auttaa sinua rakentamaan sellaista arkea, joka tuo sinulle mielenrauhaa ja iloa!

Kun stressi lievittyy, elämänlaatu paranee

Paras tapa työstää stressiä pois on itseään kuunnellen, rauhallisesti. Silloin et lisää stressihormonien tuotantoa vaan annat kehosi rauhoittua. Pyri hoitamaan itseäsi rauhassa. Rauhoittuminen parantaa keskittymiskykyäsi ja lisää luovuuttasi.

 

Jos joku harjoitus ei ihan heti tunnukaan sopivalta juuri sinulle, anna sille silti aikaa ja mahdollisuus avautua sinulle. Olet opettelemassa uutta niin henkisesti kuin fyysisestikin. Varaudumme työpajassa myös tähän ja katsomme muutamia vaihtoehtoisia tapoja stressin lievitykseen, joita voit hyödyntää tulevaisuudessa, kun olet päässyt rytmiin päivittäisen stressin kesyttämisen kanssa, tai kun kaipaat vaihtelua rutiineihin.

 

Elämänlaatu nousee valtavasti, kun alat saada stressikuormaasi kevenemään. Tämän mahdollistaa usein niin omiin toimintamalleihin liittyvät oivallukset kuin sopivien työkalujen löytäminen.

 

Itsetuntemuksen lisääntymisestä ja stressin lievittämisestä seuraa usein innostusta, onnistumista, työonnellisuutta, luovuutta, mielen selkeyttä, sujuvampaa vuorovaikutusta ja parempaa hyvinvointia.

Haluatko viimein tehdä stressinhallinnasta osan arkeasi helposti?

Sinun ei ole pakko opetella kaikkea itse

 

 

 

Kesytä stressi -webinaarin sisältö

Tunnistat haitallisen stressin
  • Opit tunnistamaan haitallisen stressin merkit sekä työuupumuksen kriittiset oireet.
  • Ymmärrät stressireaktion perusteet helposti ja selkeästi.
  • Opit keventämään kuormitustasi ajoissa ja suojautumaan burnoutilta.
Inspiroidut esimerkeistä
  • Huomaat, ettet ole ainoa, joka kokee tai on kokenut voimakasta stressiä
  • Saat insipraatiota ja toivoa oman hyvinvointisi kohentamiseen helposti ja nopeasti päivittäisessä arjessa niin työssä kuin vapaalla.
Opit helppoja harjoituksia
  • Opit helppoja ja toimivia harjoituksia stressikuorman päivittäiseen keventämiseen missä ja milloin vain.
  • Kokeilemalla ja harjoittelemalla löydät näistä juuri  sinulle parhaat ja toimivimmat työkalut loppuelämäksesi.
  • Näistä harjoituksista on hyötyä niin sinulle kuin läheisillesi.

Miten Kesytä stressi -webinaari auttaa sinua?

Saat sopivasti faktaa tiivistetysti

Olen jättänyt pois kaiken turhan ja tiivistänyt tähän vuosien opiskelut ja oivallukset, jotta sinun ei tarvitse stressipäissäsi etsiä kaikkea tietoa itse

Ymmärrät omia ohjelmointejasi

Pääset käsiksi stressin juurisyihin ja ymmärtämään tiedostamatonta stressiä

Helpot työkalut loppuelämäksesi

Saat käyttöösi helpot ja yksinkertaiset työkalut, joista on hyötyä sinulle ja läheisillesi loppuelämäksi liiallisen stressikuorman ennaltaehkäisemiseen

Miten pääsen mukaan?

Miksi sinun kannattaa tulla mukaan?

Olet ehkä pohtinut jo pitkään, että jotain pitäisi tehdä, mutta et ole oikein tiennyt mitä. Tai et ole löytänyt sinulle sopivia työkaluja ja rutiineja oman hyvinvointisi päivittäiseen tukemiseen.

Haluan esittää sinulle muutaman kysymyksen; Missä olet vuoden päästä, jos et tee asialle mitään? Kuinka erilainen elämäsi olisi, jos ottaisit tämän osaksi arkeasi? Mitä jos voisitkin olla energisempi, jaksavampi, rennompi ja onnellisempi?

Tätä päätöstä et kadu vuoden kuluttua! Nyt on sopiva hetki aloittaa!

Pitkittyessään stressi lamaannuttaa, väsyttää ja sairastuttaa!

Säästät aikaa, rahaa ja hermoja, kun aloitat nyt!

Olen aivan varma siitä, että nämä työkalut auttavat sinua, kun käytät niitä säännöllisesti.

Tule mukaan nyt!

Palautteita

 Harjoitukset ovat yksinkertaisia, ja olen uskaltanut suositella niitä monille.

 

Näistä työkaluista on hyötynyt niin äiti kuin 13-vuotias teinikin!

 

Kun aloitan päiväni näillä harjoituksilla, saan energiaa koko päivään ja se vaikuttaa niin työhöni kuin vapaa-aikaani erittäin myönteisesti.

Tietoa valmentajasta

Olen koulutukseltani KTM (Johtaminen) ja HuK (kielet). Olen opiskellut stressilääketiedettä ja kouluttautunut amerikkalaisen psykologian tohtorin opissa stressivalmentajaksi. Olen myös kouluttautunut The Happiness Practice (TM) -valmentajaksi.

Valmennan pääosin työyhteisöjä oman hyvinvoinnin johtamisessa.  Teen myös henkilökohtaista valmennusta.


Keväällä 2020 toteutin pitkäaikaisen unelmani ja perustin Suomeen Onnellisuustutkimusinstituutin, jonka tavoitteena on tuoda yhteen onnellisuudesta kiinnostuneet tutkijat ja tuottaa käytännönläheistä tutkimusperusteista tietoa onnellisuudesta ja sen johtamisesta.