Haluatko oppia lievittämään stressiäsi nopeasti?

Tunnistat liiallisen stressin

Opit tunnistamaan haitallisen stressin merkit sekä työuupumuksen kriittiset oireet. Ymmärrät stressireaktion perusteet helposti ja selkeästi. Kun olet tietoinen stressisi oireista, opit keventämään kuormitustasi ajoissa.

Inspiroidut esimerkeistä

Huomaat, ettet ole ainoa, joka kokee tai on kokenut voimakasta stressiä ja saat insipraatiota ja toivoa oman hyvinvointisi kohentamiseen helposti ja nopeasti päivittäisessä arjessa niin työssä kuin vapaalla.

Opit helppoja harjoituksia

Opit kuusi helppoa ja toimivaa harjoitusta stressikuorman päivittäiseen keventämiseen missä ja milloin vain. Kokeilemalla ja harjoittelemalla löydät näistä juuri  sinulle parhaat ja toimivimmat työkalut loppuelämäksesi. Näistä harjoituksista on hyötyä niin sinulle kuin läheisillesi.

Minun polkuni

Olen itse kokenut loppuunpalamisen  ja vakavan maasennuksen pian kymmenen vuotta sitten. Olin suorituskeskeinen uraohjus, joka oli yhtäkkiä kotona kolmen alle 1,5 -vuotiaan lapsen kanssa keskellä hometaloriitaa, miehen vakavaa sairastumista sekä lasten sairastelukierteitä. Lääkärit arvioivat toipumiseni kestävän vähintään kaksi vuotta. Onnekseni löysin työkaluja ja tein oivalluksia , joiden avulla elämä alkoi voittaa paljon nopeammin.

Tällä polulla opin ymmärtämään stressiäni ja lievittämään sitä helposti ja nopeasti päivittäin. Haluan auttaa sinua tunnistamaan liiallisen haitallisen stressin sekä ymmärtämään itseäsi paremmin. Vannon, että saat apua kirjan harjoituksista, jos vain käytät niitä!

Miksi Kesytä stressi -kirja auttaa sinua?

Kirja on tiivis ja nopea lukea

Olen jättänyt pois kaiken turhan ja tiivistänyt tähän vuosien opiskelut ja oivallukset, jotta sinun ei tarvit se stressipäissäsi kahlata läpi koko kirjastoa

Esimerkkitarinat innostavat

Kirjassa on innostavia ja samaistuttavia esimerkkitarinoita - joku muukin on kokenut saman, kuin sinä ja saanut apua näistä työkaluista

Helpot työkalut loppuelämäksesi

Pienellä investoinnilla saat käyttöösi helpot ja yksinkertaiset työkalut, joista on hyötyä sinulle ja läheisillesi loppuelämäksi

Mistä kirjan voi hankkia?

Kirja on saatavilla e-kirjapalveluissa esim. Amazonissa, iBooksissa jne.

BONUS!
Kun hankit kirjan 29.8.21 mennessä, saat Apua arjen stressinhallintaan -paketin (arvo 14,90 €) kaupan päälle!
Lunastaaksesi edun, laita minulle kuvakaappaus kuitista miia@miiahuitti.fi sähköpostiin, niin lähetän tuotteen sinulle.